Ein Foto vom Spiegel deiner Seele.

AFDRUK

AFDRUK

AFDRUK INHOUD VERANTWOORDELIJK

Bedrijf Kendal GmbH

Directeur: Engin Akdag


HR-Nummer: 

HRB-221243 B


Rechtbanl Charlottenburg

Zaaknummer:

20/377/30271Btw-identificatienummer:

DE33422042

Te.: +49 (0) 30 233 2651 0

info@youririsfoto.nl

www.youririsfoto.nl


Algemene verordening gegevensbescherming AVG

De inhoudelijke gedeelte van onze pagina's zijn met hoge zorgvuldigheid samengesteld. Voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de inhoud kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Wij zijn verantwoordelijk voor onze eigen inhoud op deze pagina's in overeenstemming met het algemene recht in overeenstemming met 7 (1) van de Duitse Telemediawet (TMG). Volgens §§ 8 tot 10 TMG zijn wij als dienstverlener niet verplicht om verzonden of opgeslagen informatie van derden te controleren of omstandigheden te onderzoeken die wijzen op illegale activiteiten. Verplichtingen tot het verwijderen of blokkeren van het gebruik van informatie volgens de algemene wetten blijven onaangetast. Aansprakelijkheid in dit verband is echter pas mogelijk vanaf het moment dat we kennis krijgen van een specifieke rechtsovertreding. Zodra we op de hoogte zijn van dergelijke juridische overtredingen, zullen we deze inhoud onmiddellijk verwijderen.

Aansprakelijkheid voor links: De respectievelijke aanbieder of exploitant van de pagina's is altijd verantwoordelijk voor de inhoud van de gelinkte pagina's. Ons aanbod bevat links naar externe websites van derden op wiens inhoud wij geen invloed hebben. Daarom kunnen we geen enkele aansprakelijkheid aanvaarden voor deze inhoud van derden. De gelinkte pagina's werden op het moment dat ze werden gelinkt gecontroleerd op mogelijke juridische overtredingen. Er werd geen illegale inhoud gevonden op het moment dat de link werd gemaakt. Een permanente controle van de inhoud van de gelinkte pagina's is niet redelijk zonder concreet bewijs van een overtreding van de wet. Zodra we op de hoogte zijn van wetsovertredingen, zullen we dergelijke links onmiddellijk verwijderen. Auteursrecht De inhoud en werken op deze pagina's die door de exploitant van de website zijn gemaakt, zijn onderworpen aan het Duitse auteursrecht. Voor vermenigvuldiging, verwerking, distributie en elke vorm van exploitatie buiten de grenzen van het auteursrecht is de schriftelijke toestemming van de betreffende auteur of maker vereist.

Downloads en kopieën van deze website zijn alleen toegestaan ​​voor privé, niet-commercieel gebruik. Voor zover de inhoud van deze site niet door de exploitant is gemaakt, worden de auteursrechten van derden in acht genomen. Met name inhoud van derden is als zodanig gemarkeerd. Mocht u desondanks kennis krijgen van een inbreuk op het auteursrecht, dan verzoeken wij u ons hiervan op de hoogte te stellen. Als we juridische overtredingen vaststellen, zullen we dergelijke inhoud onmiddellijk verwijderen.