Hoe is het proces?

Heel makkelijk!

1) Winkelen: Koop uw favoriete product gemakkelijk online.

 

2) Schietafspraak maken: Bij de orderbevestiging ontvangt u tevens de link naar de afsprakenkalender voor al onze locaties.

 

3) Kijk uit naar uw gewenste product: Uw gewenste product wordt per post verzonden. Let op: je hebt je opnamevoucher nodig voor je fotoshoot.

 

Onze vouchers zijn multifunctionele vouchers en niet productspecifiek, d.w.z. u kunt uw voucher combineren en de inhoud ter plaatse wijzigen of vergroten

Waar vinden de shoots plaats?

We zijn te vinden op meer dan 100 locaties in heel Europa.

 

Elke locatie heeft zijn eigen openingstijden. Wij zijn doorgaans geopend tussen 10.00 en 20.00 uur.

Hier vind je al onze locaties en de bijbehorende openingstijden: www.youririsfoto.nl


Is Irisfotografie ongemakkelijk of schadelijk?

Irisfotografie heeft geen schadelijke effecten op de gezondheid van uw ogen en is zeker niet oncomfortabel. We hebben geen te sterke lamp nodig voor de verlichting, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over gevaren of vervelende prikkels.

Is irisfotografie mogelijk met contactlenzen?

Zachte contactlenzen kunnen in het oog blijven zitten.

Als je echter harde contactlenzen hebt, is het aan te raden deze voor de shoot uit te doen vanwege de lichtreflectie.

 

Toch raden we je aan om de fotoshoot zonder contactlenzen te doen om het best mogelijke resultaat te bereiken.

Kan ik mijn kinderen ook laten fotograferen?

De shoot is in principe toegestaan ​​voor kinderen vanaf 2 jaarKan ik mijn huisdieren ook laten fotograferen?

Helaas is het niet mogelijk om de irissen van onze kleine vrienden te bestendigen.

Waarom Irisfoto?

Vandaar ons motto: Wij zien wat u niet ziet! :)

 

Het unieke van uw iris is het werk van de natuur, maar onze professionele fotografie is het ambacht dat deze schoonheid uiteindelijk tot stand brengt

Hoe worden mijn irisfoto's opgeslagen en bewaard?

GEGEVENSBESCHERMING is erg belangrijk voor ons!

 

Uw gegevens en opnames worden opgeslagen op onze server in Duitsland. De foto- en afbeeldingsbestanden van uw bestelling worden zes weken na de succesvolle levering van uw product verwijderd.

Hoeveel tijd moet ik plannen?

Het fotograferen van de iris duurt niet lang. Na een paar minuten hebben we de foto's al "in the box".

Hoe lang is de levertijd?

De individuele beeldverwerking duurt ongeveer drie tot vier werkdagen. U ontvangt dan een melding om uw bewerkte afbeelding goed te keuren voor afdrukken. Hier kunt u ook wijzigingsverzoeken kenbaar maken.

Na uw goedkeuring voor het bedrukken ontvangt u binnen 14 werkdagen uw gewenste product. De levertijd is ook afhankelijk van de bestelsituatie.

Is alles bij de prijs inbegrepen?

Ja! De fotografie, de beeldverwerking, het bedrukken en ook de verzending van uw product is bij de prijs inbegrepen.

 

Na nadere afspraken, zoals expreslevering of speciale maten, kunnen er verzendkosten ontstaanHoe wordt mijn foto bewerkt en geretoucheerd?

Wij willen uw unieke iris naar voren halen en de natuurlijke structuur en kleur van de iris behouden. Daarnaast maken onze professioneel opgeleide grafisch ontwerpers de fijnste nuances van uw iris in een handmatig proces zichtbaar.

 

De van nature ronde iris wordt weergegeven tegen een neutrale, zwarte achtergrond. De details en eigenaardigheden van de iris worden benadrukt.


Waarom zijn de kleuren anders dan wanneer ik in de spiegel kijk?

Elke iris is heel verschillend in kleuropbouw, kleurintensiteit en scherpte. Een iris heeft meer dan 13 miljoen pigmenten. Irispicture is gespecialiseerd in het uitlichten van de individuele pigmenten en structuren die niet zichtbaar zijn als je in een spiegel of met het blote oog naar de iris kijkt.

We veranderen de kleurstructuur niet en ook worden afwijkende kleuren niet gefilterd.

Groene ogen:

Er zijn maar heel weinig mensen met groene ogen, om precies te zijn zijn er maar minder dan 2 mensen in de wereld met groene ogen.

De iris, die bij daglicht groen lijkt, heeft in principe verschillende kleurpigmenten met elkaar vermengd, zoals groen, blauw, bruin en grijs. De hoofdkleur is echter blauw. Om deze reden kan uw groene iris na de macro-opname blauw, grijs of bruin worden.

Als je wilt, kun je ter plaatse aangeven dat we een groene sluier moeten aanbrengen.

 

Blauwe ogen:

De meeste blauwe ogen hebben een duidelijke kleurstructuur. De individuele spierstructuren zijn zelfs bij vergroting heel goed te zien.

Zelfs een blauwe iris kan verschillende tinten blauw hebben.

 

Bruine ogen:

Met maar liefst 90% zijn bruine ogen eigenlijk de meest voorkomende over de hele wereld.

De bruinzwarte variant van melanine kan verschillende hoeveelheden licht opvangen. Met betrekking tot onze iris geldt het volgende: hoe meer melanine een persoon heeft, hoe meer licht kan worden opgenomen - de kleur lijkt op de melanine zelf, namelijk bruinachtig.

Onder de melaninelaag bevinden zich voornamelijk blauwe kleurpigmenten.

Bij bruine ogen zijn de structuren en spiervezels meestal niet goed zichtbaar omdat deze uit meerdere lagen van verschillende bruintinten bestaat.

Kan ik mijn bestelling wijzigen tijdens de fotoshoot?

U kunt tijdens uw shoot op de gewenste locatie uw bestelling wijzigen.

U kunt bijvoorbeeld uw bestelling opwaarderen en/of iets boeken.

Hoe kan ik betalen?

In onze webshop kunt u kiezen uit verschillende betaalmethoden. 

Producteigenschappen

Afdrukken

Wij printen uw foto's met de nieuwste UV-printtechnologie, dus milieubewust en duurzaam.

 

Glas

We printen op 10 mm dik echt massief glas wat een 3D-effect aan het beeld geeft. De hoogwaardige uitstraling wordt een echte blikvanger in je huis. U kunt uw dia op veel manieren gebruiken. Om je foto op te hangen heb je een speciaal ontwikkeld ophangsysteem nodig. Hier kun je creatief zijn en ons om hulp vragen, zodat we je tips kunnen geven op basis van onze klantenfeedback.

 

Canvas

Doeken dienen al eeuwen als ondergrond voor beschilderde kunstwerken. De structuur van het canvas geeft elke foto een speciaal tintje. Met een fotocanvas combineer je dit schilderijkarakter met je iris. De fotoprint is haarscherp, de typische oppervlaktestructuur van het canvas blijft behouden. Deze is gespannen op een 20 mm dik houten frame.

 

Sieraden

Elk sieraad is bijzonder en hft een complex productieproces. Afhankelijk van de productkeuze zijn er verschillende eigenschappen. Dit omvat bijvoorbeeld roestvrij staal, messing, verguld messing. Voor uitgebreide omschrijvingen zie producten in de winkel.

 

Digitaal bestand

U ontvangt het bewerkte irisfotobestand in hoge resolutie (26 miljoen pixel JPG en Tiff-bestand) per e-mail.

Tafelstandaard van acryl

Onze tafelstandaards bestaan ​​uit een combinatie van echt hout en 15 mm dik acrylglas. De houten balk is naar eigen smaak te verstellen. U heeft de keuze uit verschillende kleuren van de houten balk en u kunt er zelfs uw persoonlijke boodschap op overbrengen met een hoogwaardige lasergravure.